DIKILITAS´A EN BÜYÜK ÖDÜL

Spor 30.03.2016 - 07:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 3053+ kez okundu.
 

DIKILITAS´A EN BÜYÜK ÖDÜL

Ingolstadt Belediyesi tarafından geleneksel olarak heryıl düzenlenen “Yilin en başarılı sporcusu“ ödülüne Atlla Dikilitaş layık görüldü.
Bu yıl 8. kez Ingolstadt şehrinde yılın en iyi ve başarılı sporcusu seçilerek rekor kıran Atila Dikilitaş, ödülünü Belediye Başkanı Dr. Christian lösel´den aldı. Böylelikle Dikilitaş Ingolstadt Belediye´sinin en başarılı sporcu nişanı olan “Altin Madalya“ ile ödüllendirilerek Ingolstadt şehrinde ençok ödül kazanan sporcular katagorisine girmiş oldu.  Dövüş sporları ile meşgul olmanın hayatının bir parçası olduğunu söyleyen Dikilitaş, “Bir Türk olarak kendi alanimda rekorlar kırarak dövüş sporlarında büyük başarılara imza attım. Benim en büyük özelliğim elde ettiğim bilgileri sadece kendime özel tutmuyorum. Spor okulumda bildiğim tüm teknikleri ögrencilerimide öğretiyorum. Onun için benim elde ettiğim başarı bireysel olduğu gibi bunun yanında da öğrencilerimin basarisida etkili. Her sene olduğu gibi bu sene de 3 çocuk ve 1 genç katagori olmak üzere ögrencilerimde Ingolstadt´da en başarılı öğrenci seçilerek ödül almaya hak etti. Öğrencilerimin dördününde kız çocukları olması belediyede ayrıca bir başarıya değer bulundu. Geçen yılda özel bir turnuvada dünya şampiyonu olmustum“ dedi.  Ingolstadt şehrinde Dövüş sporları akademisi sahibi Atila Dikilitas´in 500 ün üzerinde 20 ülkeden öğrencisi bulunmakta. Dövüş sporlarının kesinlikle kavga malzemesi yada güç unsuru olarak kullanılmasına karşı olduğunu ve bu fikrini öğrencilere aşıladığını ifade eden Dikilitaş, “Ögrencilerimin yaş grupları 7 den 77 arası. Ögretilerim ise savunma, saygı ve disiplin . On beş çeşit dövüş ve savunma sporuyla Bavyera´nin en büyük spor akademi unvanına sahip olan akademimde büyük sporcular yetiştirmeye devam edecegim“ şeklinde konuştu. Dikilitas´in ayrıca patenti kendisine ait dünya genelinde izinle öğretilen özel dövüş sitilide bulunuyor Hüseyin Oluc / Ingolstadt
Ingolstadt Belediyesi tarafından geleneksel olarak heryıl düzenlenen “Yilin en başarılı sporcusu“ ödülüne Atlla Dikilitaş layık görüldü.

Bu yıl 8. kez Ingolstadt şehrinde yılın en iyi ve başarılı sporcusu seçilerek rekor kıran Atila Dikilitaş, ödülünü Belediye Başkanı Dr. Christian lösel´den aldı. Böylelikle Dikilitaş Ingolstadt Belediye´sinin en başarılı sporcu nişanı olan “Altin Madalya“ ile ödüllendirilerek Ingolstadt şehrinde ençok ödül kazanan sporcular katagorisine girmiş oldu.

 Dövüş sporları ile meşgul olmanın hayatının bir parçası olduğunu söyleyen Dikilitaş, “Bir Türk olarak kendi alanimda rekorlar kırarak dövüş sporlarında büyük başarılara imza attım. Benim en büyük özelliğim elde ettiğim bilgileri sadece kendime özel tutmuyorum. Spor okulumda bildiğim tüm teknikleri ögrencilerimide öğretiyorum. Onun için benim elde ettiğim başarı bireysel olduğu gibi bunun yanında da öğrencilerimin basarisida etkili. Her sene olduğu gibi bu sene de 3 çocuk ve 1 genç katagori olmak üzere ögrencilerimde Ingolstadt´da en başarılı öğrenci seçilerek ödül almaya hak etti. Öğrencilerimin dördününde kız çocukları olması belediyede ayrıca bir başarıya değer bulundu. Geçen yılda özel bir turnuvada dünya şampiyonu olmustum“ dedi.

 Ingolstadt şehrinde Dövüş sporları akademisi sahibi Atila Dikilitas´in 500 ün üzerinde 20 ülkeden öğrencisi bulunmakta. Dövüş sporlarının kesinlikle kavga malzemesi yada güç unsuru olarak kullanılmasına karşı olduğunu ve bu fikrini öğrencilere aşıladığını ifade eden Dikilitaş, “Ögrencilerimin yaş grupları 7 den 77 arası. Ögretilerim ise savunma, saygı ve disiplin . On beş çeşit dövüş ve savunma sporuyla Bavyera´nin en büyük spor akademi unvanına sahip olan akademimde büyük sporcular yetiştirmeye devam edecegim“ şeklinde konuştu. Dikilitas´in ayrıca patenti kendisine ait dünya genelinde izinle öğretilen özel dövüş sitilide bulunuyor

Hüseyin Oluc / Ingolstadt

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.