GÖKDERE: HEDEF KİTLEM GENÇLER

Yaşam 09.10.2016 - 23:14, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1958+ kez okundu.
 

GÖKDERE: HEDEF KİTLEM GENÇLER

Münih DİTİB Mehmet Akif Camisi’nde görev başı yapan yeni din görevlisi Hamza Gökdere (36) “yeni görevimde hedef kitlem çocuklar ve gençler olacak” dedi.
Münih’in en eski derneklerinden olan DİTİB Mehmet Akif Camisi’ne tayin edilen  yeni din görevlisi Hamza Gökdere (36) görev başı yaptı. İlk yurt dışı görevi olduğunu söyleyen genç din görevlisi Gökdere  “buradaki hedef kitlem çocuklar ve gençler olacak. Tüm birikimlerimi ve enerjimi özellikle onların gerekli dini eğitimi almaları için harcayacağım” dedi. Kahramanmaraş İlahiyat Fakültesi mezunu Gökdere, aynı zamanda “Tefsir” üzerine masterini yapmış. Türkiye’de Goethe Enstitüsünde Almanca dil eğitimi de gören Gökdere “burada hemen Almanca’mı daha da geliştirip, Almanlara da rahatça hitap edebilmek hedeflerim arasında” dedi. Arapça ve az İngilizce de bilen yeni din görevlisi Hamza Gökdere, Kırıkkale’li, evli ve 2 kız çocuğu babası. Hamza Gökdere’nin  DİTİB Mehmet Akif Camisi’ne tayin edilmesinden çok memnun olan  Başkan Mustafa Kılıç ve onursal başkan Sezai Toka “böyle idealist ve genç bir din görevlisinin camimizde göreve getirmesinden son derece çok mutluyuz. Zaten biz de cami derneği olarak özellikle çocukların ve gençlerin eğitimlerini çok ağırlık veriyoruz” dedi.  Ahmet İNCEL / MÜNİH
Münih DİTİB Mehmet Akif Camisi’nde görev başı yapan yeni din görevlisi Hamza Gökdere (36) “yeni görevimde hedef kitlem çocuklar ve gençler olacak” dedi.

Münih’in en eski derneklerinden olan DİTİB Mehmet Akif Camisi’ne tayin edilen  yeni din görevlisi Hamza Gökdere (36) görev başı yaptı. İlk yurt dışı görevi olduğunu söyleyen genç din görevlisi Gökdere  “buradaki hedef kitlem çocuklar ve gençler olacak. Tüm birikimlerimi ve enerjimi özellikle onların gerekli dini eğitimi almaları için harcayacağım” dedi.

Kahramanmaraş İlahiyat Fakültesi mezunu Gökdere, aynı zamanda “Tefsir” üzerine masterini yapmış. Türkiye’de Goethe Enstitüsünde Almanca dil eğitimi de gören Gökdere “burada hemen Almanca’mı daha da geliştirip, Almanlara da rahatça hitap edebilmek hedeflerim arasında” dedi. Arapça ve az İngilizce de bilen yeni din görevlisi Hamza Gökdere, Kırıkkale’li, evli ve 2 kız çocuğu babası. Hamza Gökdere’nin  DİTİB Mehmet Akif Camisi’ne tayin edilmesinden çok memnun olan  Başkan Mustafa Kılıç ve onursal başkan Sezai Toka “böyle idealist ve genç bir din görevlisinin camimizde göreve getirmesinden son derece çok mutluyuz. Zaten biz de cami derneği olarak özellikle çocukların ve gençlerin eğitimlerini çok ağırlık veriyoruz” dedi. 

Ahmet İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.