MÜNİH'İN SEÇİM ANKETİ

Siyaset 20.10.2015 - 17:34, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1617+ kez okundu.
 

MÜNİH'İN SEÇİM ANKETİ

Münihin Sesi olarak Münih'te seçimin nabzını tutuyoruz. 1 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde kim hangi partiye oy verecek ve neden ?  Anketimize ana sayfamızın sol tarafında bulunan Anket bölümünden katılabilir, hangi partiye neden oy vermeyi düşündüğünüzü bu haberin altına yorum olarak ekleyebilirsiniz.  Not: Anket haberimiz seçim gününe kadar sitemizden belirli aralıklarla güncellenecektir. munihinsesi.com / özel

Münihin Sesi olarak Münih'te seçimin nabzını tutuyoruz. 1 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde kim hangi partiye oy verecek ve neden ? 

Anketimize ana sayfamızın sol tarafında bulunan Anket bölümünden katılabilir, hangi partiye neden oy vermeyi düşündüğünüzü bu haberin altına yorum olarak ekleyebilirsiniz. 

Not: Anket haberimiz seçim gününe kadar sitemizden belirli aralıklarla güncellenecektir.

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.