MÜNİH'İN SEÇİM ANKETİ DEVAM EDİYOR

Duyurular 27.05.2015 - 11:14, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2640+ kez okundu.
 

MÜNİH'İN SEÇİM ANKETİ DEVAM EDİYOR

Münihin Sesi'nde başlattığımız anket devam ediyor. Ankette CHP İKTİDAR OLUR şıkkı önde gidiyor. Siz de anketimize katılıp düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.
Seçime sayılı günler kala heyecan devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sitemizden yayınladığımız SİZCE TÜRKİYE'DE Kİ SEÇİMİN SONUCU NE OLACAK? sorusuna şuana kadar 104 kişi oy kullandı. Şuana kadar ki oylara göre %43 oranla 43 kişi CHP İKTİDAR OLUR dedi. AKP İKTİDAR OLUR VE KOALİSYON HÜKÜMETİ KURULUR şıkkı 25 kişi ile %24 oy ile başabaş gidiyor. MHP'nin iktidar olacağını da %10 oy ile 11 kişi düşünüyor. Siz de seçimle ilgili düşüncelerinizi bu haberin altına yorum olarak ekleyebilir, sitemizin ana sayfasında bulunan anketten oy kullanabilirsiniz. SEÇİMLERDE MÜNİH NE DÜŞÜNÜYOR ? (15.05.2015) Seçimler yaklaşıyor, heyecan sadece Türkiye'de değil Münihte de yaşanıyor. Türkiye'de 07 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimlerde sonucun ne olacağını düşünüyorsunuz? AKP TEK BAŞINA İKTİDAR OLUR CHP TEK BAŞINA İKTİDAR OLUR MHP TEK BAŞINA İKTİDAR OLUR KOALİSYON HÜKÜMETİ KURULUR Siz de seçimle ilgili düşüncelerinizi bu haberin altına yorum olarak ekleyebilir,  sitemizin ana sayfasında bulunan anketten oy kullanabilirsiniz. 
Münihin Sesi'nde başlattığımız anket devam ediyor. Ankette CHP İKTİDAR OLUR şıkkı önde gidiyor. Siz de anketimize katılıp düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Seçime sayılı günler kala heyecan devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sitemizden yayınladığımız SİZCE TÜRKİYE'DE Kİ SEÇİMİN SONUCU NE OLACAK? sorusuna şuana kadar 104 kişi oy kullandı. 

Şuana kadar ki oylara göre %43 oranla 43 kişi CHP İKTİDAR OLUR dedi. AKP İKTİDAR OLUR VE KOALİSYON HÜKÜMETİ KURULUR şıkkı 25 kişi ile %24 oy ile başabaş gidiyor. MHP'nin iktidar olacağını da %10 oy ile 11 kişi düşünüyor.

Siz de seçimle ilgili düşüncelerinizi bu haberin altına yorum olarak ekleyebilir, sitemizin ana sayfasında bulunan anketten oy kullanabilirsiniz.

SEÇİMLERDE MÜNİH NE DÜŞÜNÜYOR ? (15.05.2015)

Seçimler yaklaşıyor, heyecan sadece Türkiye'de değil Münihte de yaşanıyor. Türkiye'de 07 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimlerde sonucun ne olacağını düşünüyorsunuz?

AKP TEK BAŞINA İKTİDAR OLUR

CHP TEK BAŞINA İKTİDAR OLUR

MHP TEK BAŞINA İKTİDAR OLUR

KOALİSYON HÜKÜMETİ KURULUR

Siz de seçimle ilgili düşüncelerinizi bu haberin altına yorum olarak ekleyebilir,  sitemizin ana sayfasında bulunan anketten oy kullanabilirsiniz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.