TÜRKÇE KİTAP KULÜBÜ BULUŞUYOR

Duyurular 21.11.2018 - 08:47, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1534+ kez okundu.
 

TÜRKÇE KİTAP KULÜBÜ BULUŞUYOR

Münih'te ki kitap severler 23 Kasım Cuma günü saat 15.00'te Münchner Stadtbibliothek Giesing'te bir araya geliyor.
En iyi Türk yazar ve şairlerinden kitapların okunduğu buluşma her ay düzenli olarak kütüphanenin birinci katında yer alan stüdyo da gerçekleştiriliyor.  Organizasyonu düzenleyenler tarafından; "Birlikte okumaktan, öğrenmekten ve tartışmaktan zevk alıyoruz.Ana dil hakkında iyi bir bilginin diğer dilleri öğrenmede yardımcı olduğuna inanıyoruz" açıklaması yapıldı.  Girişin ücretsiz olduğu etkinlikle ilgili detaylara  nese.akpinar@muenchen.de mail adresinden ulaşılabilir.  
Münih'te ki kitap severler 23 Kasım Cuma günü saat 15.00'te Münchner Stadtbibliothek Giesing'te bir araya geliyor.

En iyi Türk yazar ve şairlerinden kitapların okunduğu buluşma her ay düzenli olarak kütüphanenin birinci katında yer alan stüdyo da gerçekleştiriliyor. 

Organizasyonu düzenleyenler tarafından; "Birlikte okumaktan, öğrenmekten ve tartışmaktan zevk alıyoruz.Ana dil hakkında iyi bir bilginin diğer dilleri öğrenmede yardımcı olduğuna inanıyoruz" açıklaması yapıldı. 

Girişin ücretsiz olduğu etkinlikle ilgili detaylara  nese.akpinar@muenchen.de mail adresinden ulaşılabilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.