TÜRKGÜCÜ ATASPOR PUANI HATIRLADI

Spor 04.11.2015 - 13:03, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 961+ kez okundu.
 

TÜRKGÜCÜ ATASPOR PUANI HATIRLADI

Münih Türkgücü Ataspor nihayet haftalar sonra FC Gerolfing deplasmanından bir puan alabildi: 0-0
Landesliga'da üst üste aldığı mağlubiyetlerle puan durumunda riskli konuma gelen Münih Türkgücü Ataspor nihayet haftalar sonra FC Gerolfing deplasmanından bir puan alabildi: 0-0 Münih Türkgücü Ataspor karşılaşmaya Nazim Kücükkaya , Erhan Kilic, Mert Gündüzalp ,Gökhan Üstün , Mevlüt Cam ,Ercan Eraydin, Onur Yilmaz, Volkan Cukur (72.Min. Musa Kapar ) Ferhat Mavi (56. Min.Victor Carr) , Cengiz Ötkün, Burkibar Cisse (90. Min. Salif Boubacar ) ilk onbiri ile başladı. Türkgücü Ataspor karşılaşmaya iyi bir motivasyonla başladı. Oyunun ilk 25 dakikalık bölümünde iki takımda çok dengeli oynadı. Maçın ilk tehlikeli atağı maçın 29. dakikasında rakip takımdan geldi ama etkili olmadı. Maçın ilk yarısında iki takımda birbirine karşı üstünlük sağlayamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda Münih Türkgücü’nün atakları sonuç vermedi ve maç başladığı gibi bitti. Deplasmanda alınan bu bir puan ligin 18. Haftası geride kalırken 15 puan ile 16. Sırada bulunan Türkgücü Ataspor için moral oldu. Teknik Direktör Alper Kayabunar maçtan sonra yaptığı açıklamada; “Ekibimin oyunundan memnunun. Öğrencilerim 90 dakika asker gibi savaştı. Deplasmanda alınan bir puan bizim için iyi bir sonuç. Şimdi bu moralle önümüzdeki haftaları daha iyi inşa edebiliriz” dedi. 
Münih Türkgücü Ataspor nihayet haftalar sonra FC Gerolfing deplasmanından bir puan alabildi: 0-0

Landesliga'da üst üste aldığı mağlubiyetlerle puan durumunda riskli konuma gelen Münih Türkgücü Ataspor nihayet haftalar sonra FC Gerolfing deplasmanından bir puan alabildi: 0-0

Münih Türkgücü Ataspor karşılaşmaya Nazim Kücükkaya , Erhan Kilic, Mert Gündüzalp ,Gökhan Üstün , Mevlüt Cam ,Ercan Eraydin, Onur Yilmaz, Volkan Cukur (72.Min. Musa Kapar ) Ferhat Mavi (56. Min.Victor Carr) , Cengiz Ötkün, Burkibar Cisse (90. Min. Salif Boubacar ) ilk onbiri ile başladı.

Türkgücü Ataspor karşılaşmaya iyi bir motivasyonla başladı. Oyunun ilk 25 dakikalık bölümünde iki takımda çok dengeli oynadı. Maçın ilk tehlikeli atağı maçın 29. dakikasında rakip takımdan geldi ama etkili olmadı.

Maçın ilk yarısında iki takımda birbirine karşı üstünlük sağlayamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda Münih Türkgücü’nün atakları sonuç vermedi ve maç başladığı gibi bitti.

Deplasmanda alınan bu bir puan ligin 18. Haftası geride kalırken 15 puan ile 16. Sırada bulunan Türkgücü Ataspor için moral oldu.

Teknik Direktör Alper Kayabunar maçtan sonra yaptığı açıklamada; “Ekibimin oyunundan memnunun. Öğrencilerim 90 dakika asker gibi savaştı. Deplasmanda alınan bir puan bizim için iyi bir sonuç. Şimdi bu moralle önümüzdeki haftaları daha iyi inşa edebiliriz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.