TÜRKGÜCÜ'NE BİR PUAN YETİYOR

Spor 20.05.2015 - 22:01, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2063+ kez okundu.
 

TÜRKGÜCÜ'NE BİR PUAN YETİYOR

Almanya Münih Landesliga'da Türkiye'yi temsil eden Münih Türk Gücü Ataspor 23 Mayıs Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde ölüm kalım maçına çıkıyor. Sezonun en önemli maçında takımını yalnız bırakma.
Almanya Münih Landesliga'da Türkiye'yi temsil eden Münih Türk Gücü Ataspor 23 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00'te kendi saha ve seyircisi önünde ölüm kalım maçına çıkıyor. Sezonun en önemli maçında takımını yalnız bırakma. Bu sezonun en kritik ve son maçına çıkacak olan Münih Türkgücü'ne bir puan yetiyor. Gelecek sezon'da Landesliga'da oynamayi garantilemek için takımın bu hafta her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı var. Kulüp yönetiminden; "Tüm taraftarlarımızı ve futbol severleri sahamızdaki bu çok önemli maça takımınızı desteklemek için bekliyoruz. Lütfen eşinizle, dostunuzla bu maça gelin ve hep beraber el ele vererek takımımızı galibiyete taşıyalım" açıklaması yapıldı. munihinsesi.com / özel
Almanya Münih Landesliga'da Türkiye'yi temsil eden Münih Türk Gücü Ataspor 23 Mayıs Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde ölüm kalım maçına çıkıyor. Sezonun en önemli maçında takımını yalnız bırakma.


Almanya Münih Landesliga'da Türkiye'yi temsil eden Münih Türk Gücü Ataspor 23 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00'te kendi saha ve seyircisi önünde ölüm kalım maçına çıkıyor. Sezonun en önemli maçında takımını yalnız bırakma.

Bu sezonun en kritik ve son maçına çıkacak olan Münih Türkgücü'ne bir puan yetiyor. Gelecek sezon'da Landesliga'da oynamayi garantilemek için takımın bu hafta her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı var. Kulüp yönetiminden; "Tüm taraftarlarımızı ve futbol severleri sahamızdaki bu çok önemli maça takımınızı desteklemek için bekliyoruz. Lütfen eşinizle, dostunuzla bu maça gelin ve hep beraber el ele vererek takımımızı galibiyete taşıyalım" açıklaması yapıldı.

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.