PASING HACI BAYRAM CAMİSİNE SALDIRAN ÖRGÜT ORTAYA ÇIKTI

Yaşam 23.07.2019 - 17:02, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2269+ kez okundu.
 

PASING HACI BAYRAM CAMİSİNE SALDIRAN ÖRGÜT ORTAYA ÇIKTI

Münih’te Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Pasing Hacı Bayram Camisi'ne geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bomba ihbarının aşırı sağcı Combat 18 imzası ile geldiği ortaya çıktı.
İkisi Türklere, biri de Araplara ait olan camilere gelen tehdit yazısında, "Bombayı bulmak ve etkisiz hale getirmek için yaklaşık 240 dakikanız var. Biz elimizden geldiği kadar çok sayıda Müslümanı yok edeceğiz." ifadesi yer almıştı. Ne olmuştu ?   Münih yakınlarındaki Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Pasing Hacı Bayram Camisi'ne aşırı sağcı bir örgütten gelen elektronik postada, camiye yerleştirilen plastik patlayıcının 16.00'da patlatılacağı belirtilmişti. Tehdit üzerine tahliye edilen camide 40 polis ve köpeklerle bomba araması yapılmış, arama sırasında camiye giriş ve çıkışlar kapatılırken, çevredeki çalılıklar ve çöp kutularında da arama gerçekleştirilmişti.. Münih'te Araplara ait bir başka camiye de aynı şekilde bomba ihbarında bulunulduğu ve caminin tahliye edilerek polisin arama yaptığı bildirildi.  
Münih’te Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Pasing Hacı Bayram Camisi'ne geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bomba ihbarının aşırı sağcı Combat 18 imzası ile geldiği ortaya çıktı.

İkisi Türklere, biri de Araplara ait olan camilere gelen tehdit yazısında, "Bombayı bulmak ve etkisiz hale getirmek için yaklaşık 240 dakikanız var. Biz elimizden geldiği kadar çok sayıda Müslümanı yok edeceğiz." ifadesi yer almıştı.

Ne olmuştu ?

 

Münih yakınlarındaki Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Pasing Hacı Bayram Camisi'ne aşırı sağcı bir örgütten gelen elektronik postada, camiye yerleştirilen plastik patlayıcının 16.00'da patlatılacağı belirtilmişti.

Tehdit üzerine tahliye edilen camide 40 polis ve köpeklerle bomba araması yapılmış, arama sırasında camiye giriş ve çıkışlar kapatılırken, çevredeki çalılıklar ve çöp kutularında da arama gerçekleştirilmişti..

Münih'te Araplara ait bir başka camiye de aynı şekilde bomba ihbarında bulunulduğu ve caminin tahliye edilerek polisin arama yaptığı bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.