TD-PLATFORMU MEDYA İLE BULUŞTU

Yaşam 23.07.2019 - 15:41, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2493+ kez okundu.
 

TD-PLATFORMU MEDYA İLE BULUŞTU

TD- Platform (Türk Alman Öğrenciler ve Akademisyenler Platformu) geçtiğimiz günlerde Münih Hotel Bayerischer Hof’da Türk medyası ile buluştu.
İş adamı Kemal Şahin'in girişimiyle 2006 senesinde kurulan Türk Alman Öğrenciler ve Akademisyenler Platformunun Türk Medya Kulübü işbirliği ile gerçekleştirdiği toplantıya Düsseldorf Genel Merkezi‘nden Başkan Yalçın Geyhan, Köln‘den Başkan Yardımcısı Ahmet Edis, Yönetim Kurulu Üyesi ve Bavyera Eyalet Başkanı Adnan Kastel, Münih Bölge Başkanı ve TD-Plattform Bavyera Basın Sözcüsü Serdar Duran katıldı.   Toplantıda misyon ve vizyonlarını tanıtma ve Münihli basın mensuplarıyla tanışma sohbet etme fırsatı bulan TD-Plattform yöneticileri, Almanya'da gitgide artan ırkçılığa karşı Türk toplumunun birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğinin altını çizdi.    Öte yandan toplantıda TD- Platform yöneticileri eğitim, kariyer ve siyasi katılımdan oluşan üç temel konuda Almanya çapındaki girişimlerinden ve gelecek dönemdeki planlarından bahsettiler.   TD- Platformu’nun yakın dönemdeki amacı Bavyera'da da, başta Münih olmak üzere Nürnberg ve Augsburg gibi şehirlerde daha aktif bir şekilde okullarla, STK'larla, yerel yönetimlerle, siyasi partilerle ve büyük şirketlerle irtibatı güçlendirmek ve gelecek nesiller adına bu ülkede söz sahibi olmak.  
TD- Platform (Türk Alman Öğrenciler ve Akademisyenler Platformu) geçtiğimiz günlerde Münih Hotel Bayerischer Hof’da Türk medyası ile buluştu.

İş adamı Kemal Şahin'in girişimiyle 2006 senesinde kurulan Türk Alman Öğrenciler ve Akademisyenler Platformunun Türk Medya Kulübü işbirliği ile gerçekleştirdiği toplantıya

Düsseldorf Genel Merkezi‘nden Başkan Yalçın Geyhan, Köln‘den Başkan Yardımcısı Ahmet

Edis, Yönetim Kurulu Üyesi ve Bavyera Eyalet Başkanı Adnan Kastel, Münih Bölge Başkanı ve TD-Plattform Bavyera Basın Sözcüsü Serdar Duran katıldı.

 

Toplantıda misyon ve vizyonlarını tanıtma ve Münihli basın mensuplarıyla tanışma sohbet etme fırsatı bulan TD-Plattform yöneticileri, Almanya'da gitgide artan ırkçılığa karşı Türk toplumunun birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğinin altını çizdi. 

 

Öte yandan toplantıda TD- Platform yöneticileri eğitim, kariyer ve siyasi katılımdan oluşan üç temel konuda Almanya çapındaki girişimlerinden ve gelecek dönemdeki planlarından bahsettiler.

 

TD- Platformu’nun yakın dönemdeki amacı Bavyera'da da, başta Münih olmak üzere Nürnberg ve Augsburg gibi şehirlerde daha aktif bir şekilde okullarla, STK'larla, yerel yönetimlerle, siyasi partilerle ve büyük şirketlerle irtibatı güçlendirmek ve gelecek nesiller adına bu ülkede söz sahibi olmak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.