MÜNİH MİNİK FİRUZE'YE SAHİP ÇIKTI
MÜNİH MİNİK FİRUZE'YE SAHİP ÇIKTI
Kanser hastası minik Firuze için Münih'te yaşayan Türkler seferber oldu. Gecenin detayları ve fotoğraflarına haberin devamından ulaşabilirsiniz.
Kanser hastası minik Firuze için Münih'te yaşayan Türkler seferber oldu. Arzu Can ve Taner Yıldırım'ın düzenlediği yardım gecesine yaklaşık 150 kişi katıldı ve Firuze'nin tedavi masrafları için 6300€ para toplandı. Nazım Naz ve İrfan Yıldırım'ın canlı müziği eşliğinde gerçeklen gecede tombala çekilişi yapılırken, çocuklar palyaço gösterisi ile keyifli dakikalar yaşadı. Geceye Firuze de katıldı ve çok eğlendiği dikkatlerden kaçmadı.
Geceye az katılım olmasına rağmen 6300€ toplamanın kendileri için sevindirici olduğunu belirten Taner Yıldırım; "Yaklaşık 150 kişinin katıldığı gecede güzel ve duygu dolu anlar yasandı. Gelenlerden de gelmeyenlerden de allah razı olsun" dedi.
Firuze'ye yardım etmek isteyenler için hesap numaraları;
munihinsesi.com / özel
FİRUZE İÇİN EL ELE (30.03.2015)
Kanser hastası minik Firuze için Münih'te yaşayan Türkler el ele verdi. 03 Nisan'da Firuze için yardım konseri düzenlenecek. Nazım Naz ve İrfan Yıldırım'ın canlı müziği eşliğinde gerçekleşecek gecede yiyecek - içecek dahil, tombala çekilişi, çocuklar için eğlence yer alacak. Giriş ücretinin yetişkinler: 18 Euro, 4-16 yaş arası 5,50 Euro olduğu gece 17.00'de başlayacak ve 21.00'e kadar devam edecek. Schwabinger Speisesaal Kraepelinstr. 2 adresinde gerçekleştirilecek geceye rezervasyonlar 0157/34683185 ve 0157/54106902 numaralarından yapılabilir. Kanser hastası Firuze için toplanan bütün para bağışlanacak.
munihinsesi.com /özel
FacebookSayfa➤ /munihinsesi
Instagram➤ /munihinsesi
FacebookGrup➤ /groups/munihteyasayanturkler
Youtube ➤ /munihinsesi
WhatsAppGrup ➤ +905368638699
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.